Jurppii

Jos nyt olisi takana pitkä uuvuttava juoksukausi ja kisoja olisi juostu ihan hulluna ja hyviä tuloksia saavuttaneena, niin nyt voisi ihan hyvillä mielin parannella paikkoja ja pitää pieni välikausi ennen seuraavaan hiihto- ja juoksukauteen valmistautumista. Mutta kun mikään noista edellä toivotuista ei ole toteutunut ja juoksuintoakin olisi melkoisesti, niin tämän hetkinen tilanne jurppii kuin pientä oravaa.Nilkka (en ole vielä myöntänyt itselleni, että se voi olla jopa akillesjänne) on taas siinä kunnossa, ettei juoksusta tule mitään. Tai itse juoksun aikana ei ole mitään ongelmia, mutta seuraavina parina päivänä tietää taas juosseensa. Ja kun pitkää pyörälenkkiäkään ei ole tarjennut enää tehdä, niin huonolla mallilla treenit ovat olleet.

Viikon wuh-wuh -kuva by Tuuli

Viikon wuh-wuh -kuva by Tuuli

Leave a Reply

Your email address will not be published.