Sohloselkä

Eipä ole vieläkään tullut otettua askeltakaan juoksua leikkauksen jälkeen. Ensi viikolla operaatiosta tulee kuluneeksi kolme kuukautta, eikä vieläkään kivutonta päivää ole ollut. Aamut ovat ne päivän pahimmat hetket, jolloin käveleminen sattuu, mutta päivän mittaan kivut häviävät lähes kokonaan. Aika paljon pidempaan tämä juoksemattomuus on kestänyt, kun odotin. Mutta kyllä minä jo varmaankin ensi viikolla jonain päivän kokeilin jokusen kymmenen metriä hölkätä.

Treenit ovat siis jatkuneet pyöräilyn merkeissä. Tosin muutaman päivän tauko siihenkin tuli, kun torstaiaamusta selkä veti sellaiseen jumiin, että hyvä kun kävelemään pääsi. Perjantai ja lauantai meni ihan huilaillessa. Varmaankin äkillinen pyöräilymäärän nosto aiheutti tämän vaivan. Kesäkuulle tuli pyöräilykilometrejä hieman reilu 1600. Se on henk.koht. “all time high”, mutta vihoittelevan selän vuoksi siitä tuli 150 km ennakoitua vähemmän.

Tälle viikolle ei siis tullut kuin kaksi vähän pidempää lenkkiä. Toinen oli perinteinen töistä Säijän kautta kotiin. Toisen tein sunnuntaina, kun selkä jo tuntui vähän paremmalta. Siuron, Kaurasmäen ja Nokian kautta tehty lenkki tuotti 82 km.

Sokeriherkkulakkoa olisi jäljellä vielä vajaat pari viikkoa. Eli loma lähenee. Reilu pari kuukautta lakko on ollut päällä, eikä lipsumisia ole tapahtunut. Tällä viikolla oli lakon pahin koettelemus ja kun siitäkin selvittiin, niin uskon, että loppuun asti myös selvitään.

Viikon Garmin-dataa:

Töistä Säijän-lenkki: http://connect.garmin.com/activity/193335948

Siuro-Kaurasmäki-Nokia -lenkki: http://connect.garmin.com/activity/194673840

Leave a Reply

Your email address will not be published.