Tutkimukset jatkuvat

Oho, onko kulunut jo kolme viikkoa edellisestä kirjoituksesta. No, eipä tässä ole mitään kyllä tapahtunutkaan. Kolmena edellisenä lauantaina olen tehnyt neljän kilometrin lenkin, ja siinä on kaikki juoksut tältä ajalta. Seurauksena on ollut aina kolme seuraavaa päivää nariseva ja kipeä akillesjänne. Salilla käynti ja työmatkapyörily on sentään jatkunut vanhaan tapaan, joten ei sentään ihan aloillaan ole tarvinnut olla.

Tutkimuksia on sen verran tehty, että kunnallisessa terveyskeskuksessa kävin jännettä näyttämässä, ja röntgen- sekä ultraäänikuvat siitä otettiin. Mitään repeämää ei löytynyt. Vasemmasta jänteestä ja sen ympäriltä löytyi tulehdusta ja kiinnityskohdasta löytyi paksuuntumaa. Eli ei mitään mullistavaa uutta tietoa. Ensi viikolla laitetaan sitten kovat piippuun ja lähdetään Turkuun Sakari “Beckhamin parantaja” Oravan pakeille kysymään hänenkin mielipidettä asiaan. Sen verran epätoivoinen asian suhteen olen ollut, että varsin ajan jopa perinteisen Kiinalaisen lääketieteen edustajallekin. Torstaina menen kokeilemaan olisiko tulineulasta apua.

One thought on “Tutkimukset jatkuvat

  1. Se on hyvä että käyt tutkimuksissa. Sakari Orava on kyllä mielettömän hyvä. Nimimerkillä: kerran ollut hänen “käsittelyssä”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.