Juhlan tuntua

Pitää oikein vääntää extra-kirjoitus näin keskellä viikkoa, kun on vähän juhlapäivän tynkää. Tänään 8.4.09 tulee täyteen kymmennen vuotta siitä kun ostin ensimmäiset juoksutossuni. Tarkastin oikein vanhoista tiliotteista, että 8.4.99 on Turtolan InterSportista ostettu 399 mk:lla Asics:n jonkun malliset tossut. Siitä hetkestä voi laskea alkaneen minun juoksuharrastukseni.

Tämän 10 vuoden aikana on harjoituspäiväkirjaan kertynyt juoksukilometrejä n. 16500, joihin on mennyt aikaa vähän päälle 1350 tuntia ja ne on saatu aikaiseksi reilulla 1230 juoksukerralla. Tarkalleen ottaen tuo kilometrimäärä on tullut juostua keskimäärin 4:55 min/km. Tosin parin ensimmäisen kuukauden aikana en pitänyt HPK:a, mutta siitä eteenpäin jokainen treeni on merkattu ylös.

Toivottavasti jalat kestävät seuraavatkin 10 vuotta, sillä mitään muuta syytä en näe, että miksi näin mukava harrastus pitäisi lopettaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.