Flunssaviikko #3

Viikko 12/2020 (16.-22.3.2020)

Siitä onkin aikaa varmaankin jokunen vuosi, kun on viimeksi treeniviikon kohdalle tullut pelkkä viiva. Koko viikon on ollut nenässä tukkoisuutta ja olen odotellut että tukkoisuus häviäisi, mutta nuhutus jatkuu edelleen. Eipä tämä enää mitään flunssaa ole, kun ei ole muita taudin merkkejä kuin tuo nenän tukkoisuus. Viikonloppunakin tein monta tuntia metsähommia, eikä olo siitä kummemmaksi tullut.

Viikko on muuten mennyt koronauutisia kuunnellessa, ja kotona etätöissä. Perjantaina olin toimistolla, ja jalkahieronnassa, mutta muuten on tullut välteltyä ihmiskontakteja. Tällä viikolla on myös varmistunut, että ainakin toukokuun loppuun asti kaikki kisat on peruttu, joihin suunnittelin osallistuvani. Eli tällainen pieni treeni- ja ylimenokausi on ihan ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.