Flunssaviikko #2

Viikko 11/2020 (9.-15.3.2020)

Toinen perättäinen flunssaviikko takana. Viime viikon kirjoituksen otsikko tuntui viikko sitten vielä hauskalta, mutta tällä viikolla asia on jo vähän toisin. Karanteenissa ei olla, mutta kaukana sekään ei ole. Nokka valuu vähän vieläkin, niin joku voi tilannetta vähän karsastaa.

Tälläkään viikolla ei tullut juurikaan tehtyä mitään hajoitteluun viittaavaa. Maanantaina kävin töissä pyörällä, mutta seuraava pienimuotoinen hikoilu olikin sitten vasta torstaina, kun kävin pelaamassa puolitoista tuntia padelia.

Viikonloppuna ei enää keuhkoissa rohissut ja sunnuntaina uskaltauduinkin pyöräilemään trainerilla kevyen reilun tunnin treenin. Keskitehot olivat 146W ja keskisyke 115 bpm. Ihan mukavasti jaksoi ei lievä nenän tukkoisuus haitannut menoa.

Toivottavasti ensi viikolla pääsee jo tekemään hieman enemmän treeniä. Toisaalta tässä nyt enää mitään kiirettä ole, sillä tällä viikolla on peruttu tai siirretty kaikki ne tapahtumat, joihin olin suunnitellut keväällä meneväni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.