Suttusta syksyä

Viikko 42/2019 (14.-20.10.2019)

Kulunut viikko on mennyt melko perinteiseen tapaan. Muutama ns. poikkeama sentään viikkoon mahtuu. Positiivisia sellaisia. Yksi sellainen oli keskiviikkona kun juoksulenkki tuli tehtyä Peetun kanssa. Mukava ja rento tunnin lenkki 4:47 min/km vauhdilla. Sauna ja maailmanparannus lenkin päälle teki hyvää, etenkin kun sää oli vähän kostean oloinen, vaikkei juuri mitään satanutkaan. Toinen poikkeama oli lauantaina aamupäivällä, kun tuli käytyä MiTe:n kanssa pelaamassa tunti sulkapalloa. Tiukkaa ja tasaistä vääntöä oli koko ajan, ja sykkeetkin nousi pitkästä aikaa sulkapallossa tosi hyviin lukemiin. Keskari oli taukojenkin kanssa 139 ja maksimi 173. Ennen saunaa kun kävi vielä tekemässä tunnin / 13.5 km:n juoksulenkin, niin illalla olo oli melko morjens.

Sunnuntaiaamusta kävin tekemässä vajaan 25 km:n juoksulenkin, vaikka sängystä noustessa, kiitos lauantain, paikat (etenkin pakarat ja pohkeet) olivat kipeät ja jumissa. Lenkillä sykkeet olivat vähän korkealla ja juoksu oli muutenkin kankean oloista, kun pakarat olivat ihan jumissa. Kaksi tuntia kuitenkin tuli teputettua tämän viikon mittapuullaa melko mukavassa säässä.

Muuten viikkoon mahtui työmatkapyöräilyä kolmena päivänä ja parina päivänä kotisalitreeniä. Keskiviikkona kävin Tesoman uimahallissa uimassa vaparia tunnin verran. Mukana oli pullarit ja lättärit, joten tekniikkatreeniä tuli tehtyä jonkin verran. Myös vähän vetoja tuli tehtyä. Lopuksi jopa uin 100m ilman nenäklipsiä. Josko sitä oppisi talven aikana pois siitä, niin olisi yksi huolenaihe vähemmän uintiosuudella.

Keskiviikon, lauantain ja sunnuntain lisäksi juoksua oli tiistaina, jolloin tein 13 km / vajaan tunnin lenkin. Sen verran märkää on tällä viikolla ollut, että juoksulenkit ovat suuntautuneet pääosin kestopäällysteisille urille. Kuntopolut ovat paikka paikoin melko lits-läts ja irtolehtien ansiosta myös vähän liukkaitakin, joten asfaltilta on haettu mukavampaa juoksualustaa.

Sunnuntaina illansuussa tuli ajettua vielä trainerilla ao. lenkki. Rauhassa piti mennä, mutta kyllä keski-Watit nousi kuitenkin 180:een. Reitti oli kuitenkin melko tasainen ja nousu%:t alhaisia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.