Cyclomaniaa

Viimeiset pari viikkoa on mennyt treenimielessä pääasiassa pyörää polkiessa. Ensimmäisenä näistä viikoista pyöräilykilometrejä kertyi vähän päälle 200 ja jälkimmäisenä reilu 130.
Polvi on vielä sohlannut sen verran, että juoksukilsoja ei ole tullut. Viikonloppuisin tosin olen tehnyt muutaman pitemmän sauvakävelylenkin joiden yhteydessä olen vähän yrittänyt hölkkäillä ja kokeilla polven kestoa. Viimeinen kokeilu oli jo vähän lupauksia kuntoutumisesta herättävä, sillä pystyin jo juoksemaan pari kilometriä yhteen menoon ilman kipua. Alamäkeä ja tasaista pystyi hölkkäilemään ihan hyvin, mutta ylämäissä alkoi heti vähän tuntumaan.
Torstaina kävin arvau… tervyeskeskuksessa siinä toivossa, että saisin lähetteen yksityiselle ortopedille. Jonot kuitenkin ovat sen verran kovat, että aika olisi mennyt jonnekin tammikuun puolelle. Päätin tilata itse ajan UKK:lta ja sainkin ajan tälle päivälle (maanantai). Saapa nähdä mikä tuomio tulee. Toivottavasti ainakin saan lähetteen magneettikuviin, niin selviäisi vähän paremmin onko tuolla polven sisällä jotain hämminkin.

2 thoughts on “Cyclomaniaa

  1. Eipä osannut UKK:n setäkään sanoa mitään, kun ei löytänyt mistään kipeää kohtaa. Täytyisi kuulemma rasittaa polvi kipeäksi ennen seuraavaa käyntiä, että tarkka ongelmakohta löytyisi. Mutta mitään vakavaa ei polvessa pitäisi olla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.