No onkos tullut kesä…

Kuusi viikkoa operaatiosta takana. Viikolla kävin kantapääni kanssa jälkitarkastuksessa ja leikannut ortopeni oli tyytyväinen työnsä jälkeen ja toipumiseni etenemiseen. Fysiossa kävin myös reilut viikko sitten ja sain uusia hieman vaativampia kuntoutusliikkeitä (kuminauhaa, kyykkyä yms.). Sen verran hyvin on kaikki edenneet, että sain luvan vuoden vaihteen jälkeen kokeilla pieniä pätkiä hölkkääkin kivun sallimissa puitteisssa.

Liukkaita kelejä ei tarvitse ainakaan pelätä, sillä nämä kahdeksan asteen lämmöt ja vesisade kyllä vievät loputkin viikolla sataneet lumet tehokkaasti pois. Eikä ennusteetkaan näytä kovin jouluista keliä ensi viikolle. Juhannuksenakin on ollut kylmempää kuin mitä nyt on.

Treenit ovat jatkuneet edellisviikojen tapaan. Työmatkat pyörällä ja kotona sitten joko salitreeniä tai rullilla pyöräilyä. Eikä tuohon tahtiin taida lähiaikoina olla muutosta tulossa. Joten taitaa blogin puolellakin olla tulossa vähän hiljaisempaa, mikäli jalankaan tilassa ei isompia muutoksia tule.

Leave a Reply

Your email address will not be published.