Hyvien aikojen lepoviikko

Illat pimenevät ja sitä myöden saunaraksahommatkin vähenevät. Eli ehtii taas vähän paremmin treenaamaankin. Tai no, paremmin ja paremmin. Harjoituspäiväkirjaan kertyi noin 11 tuntia liikuntaa. Onhan se nyt ihan hyvin jos vertailee viime kuukausien määriin, mutta jos tarkastelee vanhoja hyviä aikoja, niin lepoviikon määrissä mennään.

Juoksukertoja kertyi neljä kappaletta, mutta kilsoja vain n. 45. Tein molempina salipäivinä vielä illalla Sisun kanssa juoksu lenkin ja tästä syystä kertoja tuli noinkin monta. Sunnuntaiaamun lenkki tuli tehtyä Alastaron lumisissa maisemissa, kun tultiin juhlimassa äiteen synttäreitä jo lauantaiehtoona. Sisu pääsi nukkumaan taas vierassänkyyn meidän kanssamme ja piti huolen siitä, ettei yön aikana lämpöä ja jalkoja puuttunut. 30-kiloista velttoa roikaletta ei ole kovin helppoa potkia jalkojen päältä pois lämmittämästä.

Juoksujen, punttisalikertojen ja työmatkapyöräilyjen lisäksi tuli parina aamuna tehtyä kotona myös sisäpyöräilytreeni. Noista se kertyi tämän viikon kalorinkulutukset. Plussamerkkiseksi kuitenkin taisi viikon kaloritasapaino jäädä, sillä sunnuntain pikkujouluateriasta ja lauantain ristiäiskekkereistä tuli saatua sellainen kalorimäärä ettei kuihtumaa ole päässyt.