Ei näpytytä

Onpa jäänyt blogi vähän paitsioon viime aikoina. Kun ei oo mitään sanottavaan, niin parempi olla silloin hiljaa. No eipä nytkään ole mitään maailmaa mullistavaa, mutta kun ulkonakin melkein sataa, niin istahdetaan nyt vähäksi aikaa taas koneen ääreen.Suunnistusrintamalla on kylläkin vähän tapahtunut, sillä KooVee:n edustuspaita on vaihtunut Punkalaitumen Kunnon riukuaitaiseen paitaan (tosin paitaa ei vielä ole). Urheiluruutuun asti ei kuitenkaan tämä seurasiirtouutinen yltänyt. Muutenkin suunnistuskausi on osalta käynnistynyt, sillä viime keskiviikkona tuli käytyä ensimmäisen kerran tänä vuonna iltarasteilla. Nokirasteilla kävin hierrättämässä kantapääni auki upouusien IceBugien kanssa. Samalla reissulla tuli myös ilmi, että Emit-kortti oli ottanut itseensä suunnistamattomuuteni, eikä suostunut enää toimimaan. No, kausi on nyt ainakin jollain tavalla avattu.

Juoksupuolella jatkuu sama virsi. Eli nilkka jatkaa kiukutteluaan vaikka antaakin jonkin verran juosta. Olen käynyt nyt puolisentoista kuukautta hölkkäilemässä joka toisena päivänä. Vauhdit ja matkat ovat olleet maltillisia, sillä yhtään kokonaan kivutonta lenkkiä en ole vielä päässyt tekemään. Joten odotellaan jalan kuntoutumista, ennen kuin aletaan tekemään laadukkaita treenejä. Joillain lenkeillä on mennyt ensimmäiset 4-5 kilometriä siten, että jokainen askel sattuu, mutta onneksi viimeiset lenkit ovat menneet jo vähän vähemmillä kipukilsoilla.

Fysioterapiassa olen käynyt viitisen kertaa. Joka kerta on naksuteltu nilkkaniveltä auki ja kyllä se tuntuu menevän aina vähän parempaan suuntaan. Kotijumppaohjeitakin olen yrittänyt noudattaa, mutta saapa nähdä tuleeko siitä ikinä enää kunnollista. Kantapään yksi limapussi on alkanut taas myös kiukuttelemaan ja olenkin päättänyt hakea siihen pienen piikin, sillä ko. vaiva haittaa jopa vähän kävelyäkin.

Pitemmät pyöräilylenkit ovat jääneet vielä vähiin tänä keväänä. Toukokuun takatalvi on vähän hillinnyt ulkopyöräilyhaluja, mutta eiköhän nuo aamut ala kohta lämpiämään, niin pääsee taas tekemään pidempää lenkkiä työaamuinakin. Nyt on pitänyt vain turvautua sisäpyöräilyyn.

Viikon kuva By Tuuli.

Viikon kuva By Tuuli.